Running dinner Delft

Running dinner Delft; een culinaire ontdekkingstocht door Delft! In samenwerking met de gezelligste brasserieën en restaurants in Delft organiseert Hèt EvenementenTeam voor u een Running dinner door culinair Delft! Een bijzonder smakelijke stadstocht, waarbij u onderweg geniet van de culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

 

Running dinner Delftrunning dinner delftrunning dinner delft

 

Running dinner Delft

Het Running dinner in Delft is een smaakvolle en gezellige manier om de prachtige stad goed te verkennen. Gedurende de tocht maakt u kennis met drie verschillende restaurants waar u geniet van het voor-, hoofd- en nagerecht.

 

Tip: dit arrangement is ook mogelijk als Running Brunch. Bij de Running Brunch geniet u bij drie restaurants in Delft van smakelijke ontbijt- en lunchgerechten.

 

Ontdek Delft combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Delft’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Let op: voor alle bedrijfsuitjes  Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Bedrijfsuitjes Delft 55Bedrijfsuitjes Delft offerte