Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actief Delft

Actief Delft; ontdek het prachtige centrum van Delft op actieve wijze! De dag start met een steptocht door het historische centrum van Delft, gevolgd door spannende duels met uw collega’s tijdens een workshop schermen. Het programma wordt afgesloten met het spelprogramma Camera 88, waarbij u in groepen de stad in gaat met een opdrachtenvel en een filmcamera. Verdient uw team de meeste punten?

Steptocht door Delft

Rol door het historische Delft op moderne steps. Onder leiding van een gids stept u langs de mooiste plekjes van Delft. De steps zijn een ideaal, maar vooral een leuk vervoersmiddel om de binnenstad van Delft te ontdekken. De gids zal onderweg vertellen over de bezienswaardigheden die u passeert.

Workshop schermen

Ooit gedroomd van een ouderwets duel schermen net zoals de drie musketiers of Zorro? Ervaar dit met de workshop schermen in Delft. Nadat de regels en basistechnieken stapsgewijs zijn behandeld gaat u de strijd aan met uw collega’s. Wie wint dit duel? De eeuwenoude sport vraagt actie, reactie, concentratie en snelheid van u.

Camera 88

In dit spelprogramma wordt u in groepen verdeeld en iedere groep gaat in de stad op pad met een opdrachtenvel en een filmcamera. U dient de meeste vreemde opdrachten in teamverband uit te voeren en op te nemen met de meegeleverde mini filmcamera. Loop bijvoorbeeld in tegengestelde richting de roltrap op, of verdien en euro als straatmuzikant. Ziet u het al voor u? Dit levert hilarische beelden op. Hoe creatiever u denkt; hoe leuker het eindresultaat is. Na afloop krijgt u natuurlijk alle grappige filmpjes opgestuurd, die u tijdens het spelprogramma Camera 88 gemaakt heeft!

Actief Delft combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Actief Delft’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu