Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Delft Experience

Een leerzaam, actief en creatief uitje in Delft? Dan is dit arrangement echt iets voor u! Een bezoek aan het Prinsenhof, een uniek spelprogramma met een polaroid camera en hilarische opdrachten en een smakelijke en creatieve workshop bonbons maken is de ideale invulling van uw bedrijfsuitje in Delft!

Bezoek aan het Prinsenhof

Deze gezellige dag begint met een historisch bezoek aan Het Prinsenhof. Dit stedelijk museum was vroeger het voormalige klooster en de verblijfplaats van Willem van Oranje. Wie van uw collega’s vindt de twee kogelgaten in de muur van de kogels waarmee Willem van Oranje is vermoord?

Polaroid Action

Tijd voor wat actie! Hèt EvenementenTeam heeft een exclusief concept ontwikkeld waarmee u op originele en creatieve manier de stad Delft gaat ontdekken. De groep wordt onderverdeeld in gezellige groepjes en samen met een polaroid camera en een opdrachtenvel gaan jullie op pad! Op deze manier ontdekt u de mooiste plekken van Delft. Wie weet alle vragen goed te beantwoorden en wie maakt de gekste en meest ludieke foto’s? De groep die de meeste vragen juist heeft beantwoord en de creatiefste foto’s heeft gemaakt wint een prijs! Alle groepjes krijgen een leuk aandenken voor thuis.

Workshop Bonbons maken

Nadat iedereen buiten lekker uitgewaaid is hebben wij een smakelijke chocoladeworkshop voor u in petto! In een schattige chocolaterie krijgt u een uitgebreide demonstratie van de verschillende bereidingstechnieken van chocoladeproducten. Daarna mag u zelf aan de slag! Al het lekkers dat wordt gemaakt mag u mee naar huis nemen!

Delft Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Delft Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu