Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Delft

Ontdek Delft; altijd al benieuwd geweest naar de prachtige historische panden van Delft? U zult de Delftse grachten gaan ontdekken in unieke fluisterbootjes. Aan de hand van leuke vragen en verrassende antwoorden zult u talloze historische panden en bruggetjes tegen komen die u doen verbazen. U krijgt een unieke rondleiding door het icoon van Delft: ‘De Nieuwe Kerk’. De middag zal creatief afgesloten worden met een workshop Delfts Blauw Mozaïeken. Hier komt uw ware creatieve kant naar boven!

Vaarpuzzeltocht

Vandaag gaat u het mooie historische Delft verkennen vanaf de vele grachten die Delft kent. De tocht wordt volbracht in een unieke fluisterboot. Aan boord ontvangt u een leuke puzzel. Beantwoord u alle vragen op de juiste manier, dan zult u een route varen langs de mooiste historische panden die Delft rijk is. Deze route zal u langs al het moois dat Delft te bieden heeft brengen.

Rondleiding door de Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is hét icoon van Delft. Door de aanwezigheid van het praalgraf van Willem van Oranje en de Koninklijke grafkelder wordt deze rondleiding een bijzondere ervaring. Ook zult u zich verbazen over het unieke interieur van de Nieuwe Kerk. De orgel en de prachtige kroonluchters zullen bij deze rondleiding niet onopgemerkt blijven.

Delfts Blauw Mozaïeken

Deze dag zal op een creatieve manier eindigen. U gaat een prachtstuk maken van mozaïek. Wilt u een spiegel, een tegel of een ander klein werkstuk ontwerpen met verschillende materialen, alles is mogelijk. U zult in een korte tijd de kleine kneepjes van het mozaïeken leren. Na afloop kunt u uw Delfts Blauw kunstwerkje natuurlijk mee naar huis nemen.

Ontdek Delft combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Delft’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu