Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Typisch Delft

Typisch Delft; Vandaag leert u de historische stad Delft op een creatieve en actieve manier kennen.

Met een leerzame rondleiding door de Porceleyne Fles en een creatieve workshop Delfts blauw schilderen bent u een ervaring rijker en heeft u een leuk aandenken voor thuis. Door de rondvaart over de pittoreske grachten leert u Delft kennen vanaf het water, met het spelprogramma Levend Ganzenbord ziet u alle beeldige steegjes en de bezienswaardigheden in de stad.

Rondleiding Porceleyne Fles

Uw bedrijfsuitje in Delft begint met een historische rondleiding door de Porceleyne Fles. Hier wordt het echte Delfts blauw gemaakt. U krijgt een unieke ervaring aangeboden, u kunt namelijk een demonstratie bijwonen van de schilders die op een gedetailleerde wijze het servies beschilderen. Nadat u dit hele productieproces van dichtbij heeft mogen meemaken, kunt u de opgedane kennis zelf toepassen tijdens de workshop Delfts blauw schilderen.

Workshop Delfst blauw schilderen

Denkt u aan Delft dan denkt u aan Delfts blauw! Onder begeleiding van een professionele schilder krijgt u de kans om nu zelf uw eigen Delfts blauw te maken. Laat u tijdens de workshop Delfts blauw schilderen inspireren door voorbeelden of maak geheel uw eigen ontwerp. U kunt ervoor kiezen om borden, kopjes of theekannen te beschilderen. Aan het einde van de workshop mag u uw eigen creatie mee naar huis nemen of geef het een leuk plekje op uw kantoor!

Rondvaart

De rondvaartboot staat klaar bij de uitgang van de Porceleyne Fles! U wordt via een speciale route langs vele bezienswaardigheden naar de binnenstad gebracht. Via de beeldige grachten beleeft u het historische Delft vanaf het water.

Levend Ganzenbord

Nadat u bent afgezet in de binnenstad begint het volgende avontuur. Vandaag gaat u het Oud-Hollandse spel Levend Ganzenbord spelen! In plaats van de tafel als speelveld, is Delft het speelveld! De 63 hokjes zijn vervangen met 63 plekken in Delft. Met een grote dobbelsteen in de hand kan het spel beginnen. Onderweg zult u pittige vragen beantwoorden en gekke opdrachten uitvoeren die in het teken staan van Delft.
Wij kunnen ook vragen over uw bedrijf in het spelprogramma verwerken.

Typisch Delft combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Typisch Delft’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu