Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitje in Delft op maat

Bedrijfsuitje in Delft op maat, organiseren wij niet alleen vóór u, maar vooral mét u!

Wij bieden op deze website een tal van leuke en originele bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en teamuitjes in Delft aan, maar misschien wilt u liever een écht uniek Bedrijfsuitje in Delft organiseren. Wilt u een combinatie maken van twee arrangementen of gewoon zelf een programma samenstellen uit de leuke workshops, unieke spelprogramma’s of bezienswaardigheden en activiteiten die Delft te bieden heeft? Alles is mogelijk! Samen met u kijken wij naar uw wensen en stellen we een bedrijfsuitje of teamuitje in Delft op maat samen. Wij betrekken u van A tot Z bij de realisatie van het programma en voorzien u van advies. Zo bespaart u niet alleen veel denkwerk, maar houdt u ook nog tijd en wat budget over!

Wilt u uw bedrijfsuitje in Delft combineren met een lunch, borrel, diner, vergaderlocatie of overnachting? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. In Delft hebben wij goede samenwerkingen met tal van locaties om uw personeelsuitje compleet te maken. Voor een bedrijfsuitje in Delft op maat bent u dus op het goede adres.

Voor alle bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu