Back to school

Back to school; u en uw collega’s worden, verdeeld in teams, getest op kennis, zoals tijdens het examen op de middelbare school gebeurde. De kennis wordt getest in zes verschillende rondes, waarvan de laatste ronde ‘het eindexamen’ is, en wordt bepaald welk team beschikt over de meeste kennis. Hoe zou u scoren, als u opnieuw uw middelbare school examen zou  moeten uitvoeren? En hoe zit het gesteld met de kennis van uw collega’s? Back to school is afgeleid van het de televisiequiz ‘Herexamen’. Durft u het aan?

 

Inclusief

• Spelleider
• Spelmaterialen
• Leuke prijs voor het winnende team
• Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Back to school

 

Back to school combineren?

Back to school in Delft kan gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel. Ook kan Back to school als een onderdeel van een dagprogramma worden geboekt. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 070 – 756 75 00 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie

Back to school is op iedere gewenste locatie mogelijk. U kunt hierbij denken aan een restaurant of gewoon in uw bedrijfskantine.

 

Let op: Voor Back to school geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Back to school- hilarische quiz