Camera 88

Camera 88 Crazy 88 spel stadsspel in Delft spelprogramma in DelftCamera 88 Delft; op het moment dat u door onze spelleiders de stad in wordt gestuurd, beginnen meteen de spannende en ludieke filmopdrachten! Na een korte uitleg over het spelprogramma Camera 88 wordt u in groepen de binnenstad van Delft in gestuurd. U zult de meeste gekke en hilarische opdrachten moeten uitvoeren die uiteraard vastgelegd moeten worden met een filmcameraatje. Alle opdrachten zijn geïnspireerd op het bekende TV programma ‘’Crazy 88’’.

 

Voorbeelden van opdrachten zijn: ‘’Delft staat bekend om haar vele studenten. Maak een korte documentaire over het studentenleven in Delft’’ of ‘’Leg een interview af met een toerist op de beestenmarkt. Vraag hem naar een onbestaande hobby en laat twee van de collega’s het gesprek vertolken voor slechthorende’’. Dit zal voor vele hilarische momenten zorgen.

 

Inclusief

  • SpelleiderCamera 88 Delft crazy 88 spel delft teamuitjes Delft teamuitje Delft uitjes Delft
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

 

Camera 88 combineren?
Maak uw teamuitje in Delft compleet door het unieke stadsspel camera 88 te combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.


Let op: voor het spelprogramma Camera 88 geldt een minimale deelname van 15 personen! 

Camera 88 Stadsspel Delft personeelsuitjes Delft personeelsuitje Delft uitje Delft