Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Back to school

Back to school; u en uw collega’s worden, verdeeld in teams, getest op kennis, zoals tijdens het examen op de middelbare school gebeurde. De kennis wordt getest in zes verschillende rondes, waarvan de laatste ronde ‘het eindexamen’ is, en wordt bepaald welk team beschikt over de meeste kennis.

Hoe zou u scoren, als u opnieuw uw middelbare school examen zou moeten uitvoeren? En hoe zit het gesteld met de kennis van uw collega’s? Back to school is afgeleid van het de televisiequiz ‘Herexamen’. Durft u het aan?

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Back to school combineren?

Back to school in Delft kan gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel. Ook kan Back to school als een onderdeel van een dagprogramma worden geboekt. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie

Back to school is op iedere gewenste locatie mogelijk. U kunt hierbij denken aan een restaurant of gewoon in uw bedrijfskantine.

Let op: Voor Back to school geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu