Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland Delft; de kennis van u en uw collega’s over Nederland gaan wij testen tijdens dit spel. Bij de eerste ronde zullen verschillende categorieën de revue passeren: sport, cultuur, muziek, geschiedenis en algemene weetjes.

Welk team reageert het snelst en geeft de juiste antwoorden? Tijdens de tweede ronde gaan we zingen! Welk team weet het lied af te maken en zingt uit volle borst mee? Bekende en minder bekende nummers van Hollandse bodem komen voorbij. Natuurlijk bekronen wij het winnende team!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Ik hou van Holland combineren?

Uiteraard kan het spel Ik hou van Holland gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Ik hou van Holland geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu