Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord Delft; dit spel kent u vast als het gezellige bordspel. Het bordspel heeft een speelveld van 63 vakken. Deze 63 vakken zijn vervangen door 63 plekken in Delft. Bij aankomst zullen de spelbegeleiders gedetailleerd de spelregels uitleggen, waarna u in teamverband de stad ingestuurd wordt.

Maar pas op! Zorg ervoor dat u niet in de gevangenis beland. Tijdens levend ganzenbord zult u verschillende vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren die bij het getal horen. De vragen zullen onder andere over de stad Delft gaan. Wanneer u bent aangekomen op vakje 63 staat er een professionele jury te wachten om te beoordelen wie het beste de opdrachten heeft uitgevoerd en de vragen heeft beantwoord en zich de winnaar mag noemen van levend ganzenbord.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Levend ganzenbord combineren?

Maak uw personeelsuitje in Delft compleet door het stadsspel Levend ganzenbord te combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Levend ganzenbord geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu