Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen Delft; de spanningen kunnen hoog oplopen bij de strijd tussen de seksen. Bij aankomst zal de spelleider u ontvangen, waarna een speluitleg volgt. De teams worden verdeeld, natuurlijk in een mannen- en een vrouwenteam. Wie maken er de meeste woorden in een letterpak?

Of wie beeld er het best een songtekst uit, de mannen of de vrouwen? Maar kloppen ze wel? Aan de hand van een routebeschrijving worden de groepen door de stad geleid. Onderweg zult u verschillende ‘man-vrouw’ vragen en opdrachten tegenkomen. Tussen de opdrachten door zullen er ook nog enkele quizvragen naar voren komen, waardoor de strijd tussen de mannen en de vrouwen alleen maar meer wordt. Beide teams zullen zich moeten inleven in het andere geslacht om te winnen. Maak uw bedrijfsuitje in Delft compleet met dit enerverende spelprogramma.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Mannen tegen de vrouwen combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Delft compleet door het stadsspel mannen tegen de vrouwen te combineren met een heerlijke lunch, diner of ander leuke activiteiten in Delft. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu