Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Polaroid Action

Polaroid Action Delft; welk team maakt de meest creatieve foto met toeristen op de Beestenmarkt in Delft? Dit is een voorbeeld van een opdracht die makkelijk voor kan komen tijdens de Polaroid Action. Voordat u van start gaat krijgt u eerst een duidelijke uitleg van de spelleider, waarna de strijd kan beginnen!

U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door de hilarische foto-opdrachten en vragen die beantwoord moeten worden. Er zullen diverse vragen over Delft passeren. Weet u waar Willem van Oranje vermoord is of hoeveel studenten Delft telt? Na afloop zal onze deskundige jury de winnaar bepalen en de bokaal overhandigen. De Polaroid Action is een spelprogramma waarbij u Delft op een unieke manier zal ontdekken!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroidcamera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Polaroid action combineren?

Maak uw personeelsuitje in Delft compleet door het stadsspel Polaroid action te combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Polaroid Action geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu