Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Pubquiz

Pubquiz; Ready to Battle? De Pubquiz is een humoristische quiz waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. Een pubquiz tijdens uw bedrijfsuitje staat garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. U gaat samen met uw team de strijd aan tegen de andere teams. Nadat elk team een leuke teamnaam verzonnen heeft, kan de quiz beginnen.

De pubquiz heeft alles te maken met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Het gaat hierbij niet om wie het hoogste IQ heeft. Diverse onderwerpen komen er tijdens de pubquiz voorbij, zoals algemene kennis, geografie, sport, muziek, fotoronde en televisie. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes “waar of niet waar” en “ petje op, petje af”.

De quizmaster zal de gehele quiz leiden. De juiste antwoorden worden beloond met punten. Het team dat aan het einde van de avond de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen! De quiz staat garant voor een leuk en origineel teamuitje of bedrijfsuitje.

Inclusief

  • Quizmaster
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag, tijdstip en locatie

Pubquiz combineren?

Uiteraard kan de pubquiz in Delft gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner,borrel of een ander leuke activiteit. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de pubquiz geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu