Latin Spirit Party Delft

Latin Spirit Party Delft; een tropische themafeest vol met entertainment, dat is de Latin Spirit Party Delft! U wordt feestelijk ontvangen met een heerlijke tropische cocktail. De brassband zal een spetterend optreden verzorgen. Hierna kunt u genieten van een uitgebreid diner, terwijl de DJ met de juiste achtergrondmuziek zorgt voor een gezellige sfeer.

 

themafeesten latin spirit party Delftthemafeesten latin spirit party Delft

 

Na het diner zal er een demonstratie Salsa dansen door de beste Salsadansers van Nederland plaatsvinden. Natuurlijk gaat u het ook zelf ervaren! Er wordt namelijk een workshop Salsa en Merengue gegeven, die wordt afgesloten met een kleine danswedstrijd. Wanneer de Salsa koning en koningin bekend zijn, kunt u op eigen gelegenheid gezellig naborrelen of uw salsamoves laten zien op de dansvloer.

Later op de avond volgt er nog een swingende samba show, verzorgd door echte Braziliaanse showdanseressen. Natuurlijk kan een Limbo vuurshow, waarbij het publiek wordt uitgenodigd zelf deel te nemen, ook niet ontbreken op deze tropische avond! Welke collega is het lenigst en komt het laagst onder de lat door?

 

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Delft compleet.

 

Themafeesten Delft latin spirit partythemafeesten delft latin spirit party