Showtime Delft

It’s Showtime! De naam zegt het al, vanavond zal alles in het teken van show en entertainment staan. De gouden glitter loper ziet u van ver al glinsteren en bij aankomst op locatie wordt u welkom geheten door onze showgirls.

 

Themafeesten Showtime DelftThemafeesten Showtime Delft

 

Eenmaal binnen zorgen gouden en zwarte decoratie, glitterbollen en de dansvloer voor de juiste sfeer. Terwijl de Beats Classics swingende nummers spelen zullen de wiggle waiters van grote hoogte de gasten voorzien van een lekker hapje. De showgirls zorgen ervoor dat iedereen zich zal laten zien op de dansvloer.

 

Trek in een heerlijke cocktail? Zoek dan de cocktailbar eens op waar onze bartenders tegelijk een spetterende flairing show voor u neerzetten.

Een opvallende fotograaf legt de avond voor u vast. Deze fotograaf is al een show om naar te kijken; hysterisch, gezellig en complimenteus! De avond wordt afgesloten door een zeer bijzondere show gegeven door hula hoop & double bass; een sexy hula hoop danseres samen met een macho contrabassist. Geniet vanavond van alle shows en laat u verrassen!

 

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Delft compleet.

 

showtime delftshowtime delft