Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Feestshuttle Delft

Feestshuttle Delft; een futuristische sfeer, rollermeisjes, neon armbandjes en beats waarop je wel moet bewegen, dat is De Feestshuttle! Rollermeisjes verwelkomen u aan weerszijden van de zilverkleurige loper, waarna u de blauw verlichte zaal vol grote discoballen binnenloopt. Een insectachtig ruimteschip is het podium van de DJ die bekende hits afwisselt met gouden oude en Hollandse meezingers.

Halverwege de avond valt de DJ stil en zal het podium extra verlicht worden. Een optreden van de Beauty and the Beats zal de gasten verrassen. Vier prachtige dames zorgen letterlijk voor een spetterend en flitsend optreden.

Het is net of de gasten zich in de toekomst begeven als er een robot langsloopt en zijn robotkunsten vertoont! Willen jullie dit memorabele moment vastleggen zodat u er in de toekomst nog eens naar kunt kijken? In de mobishot hebben de gasten de kans om hun gevoel op de foto vast te leggen.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Delft compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu