Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Moorddiner Delft

Moorddiner Delft; u en uw collega’s zullen in teamverband een mysterieuze moord op moeten lossen. U bevindt zich in de 17e eeuw, een periode van bloei voor Delft vanwege de fabricage van Delfts blauw. Een familie uit het bestuur van de Kamer van Delft, hooggeplaatste gasten en het bedienend personeel worden aan u voorgesteld.

Na verwelkoming door de kamerheer ontrafelt het bloederige tafereel zich. Er is iemand vermoord en de dader is al de hele avond op vrije voeten! Het is een af- en aanloop van diverse acteurs, die aan elke tafel hun verhaal doen en belevingen vertellen. U ontkomt ook niet aan de ondervragingen, want wat is uw alibi? Dialogen, ruzies en onthullingen volgen elkaar in razend tempo op. U wordt uitgenodigd om uw bevindingen met iedereen te delen, waarna uiteindelijk de dader wordt veroordeeld!

Aan het einde van het heerlijke diner volgt de prijsuitreiking en wordt het beste speurdersteam gehuldigd. Ons moorddiner in Delft is avondvullend en een leuk teambuilding uitje!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Delft compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu