Workshops Delft

Werkkostenregeling WKR uitje Aftrekbaar bedrijfsuitje WKR bedrijfsuitjeWorkshops Delft; leuk en verrassend! Welke workshop past het beste bij uw gezelschap? Schilder er lustig op los tijdens onze creatieve workshop Delfts blauw servies schilderen of maak de heerlijkste bonbons tijdens een culinaire workshop. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor actieve en muzikale workshops in Delft. Wij helpen u graag met het vinden van de beste workshop voor uw teamuitje of bedrijfsuitje.

 

Workshops Delft

Wij bieden een ruim assortiment aan workshops aan in de stad Delft. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de leukste en origineelste workshops in Delft, compleet met begeleiding van deskundige instructeurs! Van een workshop djembé tot een workshop koe schilderen of schermen, het kan allemaal!

In het menu aan de linkerkant van deze pagina kunt u onze workshops verdeeld per categorie vinden; actief, creatief, muzikaal, body & mind en culinair. Ziet u de workshop van uw voorkeur hier niet tussen staan? Bel dan met één van onze medewerkers op 085-25 00 655of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste workshop.

 

Voor alle workshops in Delft geldt een minimale deelname van 15 personen! Bekijk ons compleet overzicht van onze workshops.

 

Workshops Delft workshop delft personeelsuitjes delft personeelsuitje delft teamuitjes Delftworkshops delft workshop delft teamuitjes delft personeelsuitjes delft