Culinaire workshops

Culinaire workshops Delft; maak de lekkerste creaties van chocolade tijdens de workshop bonbons maken of neem met uw collega’s deel aan onze kookworkshop in Delft. Wij bieden tal van leuke en vooral lekkere culinaire workshops in Delft aan. Natuurlijk worden de workshops begeleid door professionele instructeurs die hun kennis graag met u delen!

 

Culinaire workshops Delft

Culinaire workshops Delft; wij hebben alvast de leukste op een rij voor u gezet. Wilt u genieten van een workshop bierproeven of kiest u toch liever voor onze workshop cocktail shaken? U kunt al vanaf 20 personen een culinaire workshop bij ons boeken. In het menu aan de linkerkant vindt u een overzicht van de populairste culinaire workshops in Delft. Staat de workshop van uw voorkeur hier niet tussen? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers op 085-25 00 655. Zij helpen u graag verder.

 

Voor alle culinaire workshops in Delft geldt een minimale deelname van 15 personen! Een compleet overzicht van onze culinaire workshops kunt u vinden op www.workshopteam.nl

 

 

culinaire workshops delftculinaire workshops delft