Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Aikido

Workshop Aikido Delft; Aikido is een sport die is afgeleid van de ouderwetse Samoerai. Deze sport gaat jaren terug naar de tijd van de Japanners. De bewegingen zijn stevig en de vloeiende bewegingen lijken eerder op een dans dan op een vechtsport. Maak tijdens deze unieke workshop van Hèt EvenementenTeam kennis met de basistechnieken en de fijne kneepjes van de sport tijdens uw bedrijfsuitje.

Leer de technieken van deze bijzondere Japanse workshop. Onze deskundige instructeurs leren u de fijne kneepjes van de Japanse activiteit. Gebruik de kracht van uw tegenstander en verbaas al uw collega’s. Bij deze workshop gaat het om samenwerken. De sport is een bewegingskunst, filosofie en zelfverdediging. Probeer de bewegingen van de aanvaller onder controle te krijgen. Er zal niet gestreden worden maar men maakt juist gebruik van de kracht en snelheid van de ander.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Aikido combineren?

Uiteraard kan de workshop aikido gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s. Heeft u vragen over de workshop aikido stel uw vraag via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of ons mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop aikido geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu