Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Body en Mind workshops

Body en Mind workshops Delft; leer pokeren van professionele croupiers of u gedachten op orde te brengen tijdens de workshop mindmappen. Wij bieden de leukste body en mind workshops aan voor uw personeelsuitje in Delft. Natuurlijk kunnen wij uw workshop combineren met een lekker lunchbuffet of uitgebreid diner.

Body en Mind workshops Delft

Body en Mind workshops Delft; heerlijk ontspannen met uw collega’s tijdens een workshop yoga, alles leren over de communicatie van kleuren of de balans vinden tussen lichaam en geest tijdens de workshop Tai Chi. Voor de leukste body en mind workshops in Delft kunt u bij ons terecht! Wij hebben alvast een selectie voor u gemaakt van de populairste workshops die wij in Delft aanbieden. Staat uw workshop er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers in Delft op 085-25 00 655. Zij helpen u graag verder.

Voor alle body en mind workshops in Delft geldt een minimale deelname van 15 personen! Een compleet overzicht van onze Body en Mind workshops in Delft kunt u vinden op www.workshopteam.nl

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu