Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira Delft; onder begeleiding van een bijzonder snaarinstrument de Berimbau zult u tijdens de energieke workshop de Braziliaanse cultuur ontdekken. Snelheid, concentratie en samenwerking zijn de belangrijkste elementen van de workshop. Capoeira is een vechtsport waarbij de tegenstanders elkaar niet mogen raken. Hierdoor ontstaat er een bijzonder schouwspel van muziek en dans.

De deelnemers staan allemaal in een grote kring. Midden in de kring mogen twee personen “de strijd” met elkaar aan gaan. Concentratie is erg belangrijk tijdens deze workshop omdat je elkaar niet wilt raken. Het is dus goed belangrijk te kijken naar de bewegingen van de ander. De overige deelnemers zullen op de maat van de muziek meeklappen en meezingen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Capoeira combineren?

Uiteraard kan de workshop capoeira gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Tip: Combineer deze dynamische workshop met uw vergadering, teambuildingsdag of scholingsdagen. Capoeira is zeer geschikt als energizer of afsluiting van de dag.

Let op: voor de workshop capoeira geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu