Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Creatieve workshops

Creatieve workshops Delft; wij bieden het grootste assortiment aan originele workshops in Delft! Kiest u ervoor om een mooi Delfts blauw kunstwerk te schilderen, sieraden te maken of een andere creatieve workshop? Wij regelen het graag voor u.

Creatieve workshops Delft

Creatieve workshops Delft; wij hebben onze creatieve workshops op een rij gezet voor u. U kunt ze in het menu aan de linkerkant van deze pagina vinden. Gaat u gezellig een koe beschilderen met uw collega’s of kiest u er liever voor om een kunstwerk van graffiti te maken. Onze workshops worden door deskundige instructeurs begeleid. Staat de creatieve workshop die u wenst niet in het rijtje? Bel dan één van onze medewerkers op 085-25 00 655. Zij staan u graag te woord. Voor een compleet assortiment aan workshops, verwijzen wij u graag door naar onze algemene website of neem contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655.

Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu