Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Workshop Djembé Delft; u gaat een muzikaal en zeer ritmisch eindresultaat neerzetten samen met uw collega’s tijdens een workshop Djembé in Delft. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur.

De instructeur zal met veel passie en gevoel voor ritme zijn kennis op u overbrengen. U begint met wat simpele oefeningen waarna het tempo en het niveau naar een hoger level wordt gebracht. U zult zien dat iedereen het kan en dat er al snel een harmonieus gevoel zal ontstaan in de groep. Deze workshop Djembé is goed te combineren met een van onze leuke spelprogramma’s in Delft.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop djembé combineren?

Uiteraard kan de workshop djembé gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Tip: Deze workshop is ook zeer geschikt als onderdeel van uw (studie)dag, uitje of evenement. Samenwerking staat bij de muzikale workshop Djembé centraal.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu