Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Workshop graffiti spuiten Delft; laat uw creativiteit de vrije loop. Tijdens de workshop graffiti spuiten in Delft zal onze ervaren instructeur u alle technieken aanleren om een fantastisch kunstwerk te maken. U leert de spuitbus op de juiste manier te gebruiken en u zult meer leren over de kleuren en overgangen.

Kiest u ervoor om een eigen creatie te maken of een uniek logo van uw bedrijf? Natuurlijk kan iedereen na afloop van de workshop het doek meenemen naar huis en ook leuk voor aan de muur in het bedrijfspand! Ervaring is niet nodig en iedereen kan meedoen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Per groep uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop graffiti spuiten combineren?

Uiteraard kan de workshop graffiti spuiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop graffiti spuiten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu