Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Handboogschieten

Workshop handboogschieten Delft; oefenrondes en een ervaren instructeur leren u de techniek en de veiligheid van het handboogschieten. Naarmate u vordert in de oefenrondes, leert u de materialen ook steeds meer te vertrouwen. U leert tijdens deze sportieve workshop te schieten als Robin Hood met pijl en boog. Onze professionele instructeurs zullen u de technieken en veiligheidsregels bijbrengen van het boogschieten.

Allereerst worden er veiligheidsvoorschriften besproken waarna de groep een voor een aan de slag kan. Als iedereen geoefend heeft zal de strijd beginnen. De workshop wordt namelijk afgesloten met een wedstrijd tussen u en uw collega’s. Wie weet het doel het beste te raken en wint deze strijd? Wie zal zich ontpoppen tot een heuse Robin Hood?

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop handboogschieten combineren?

Uiteraard kan de workshop handboogschieten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop handboogschieten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu