Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mozaïek maken

workshop mozaïeken delft workshop mozaïek maken DelftWorkshop Mozaïek maken Delft; kiest u voor een kleurrijk of juist Delfts blauw mozaïek kunstwerk. Tijdens deze boeiende workshop mozaïek maken in Delft krijgt u de basisuitleg over mozaïek.

De workshop mozaïeken kan in alle vormen en maten gegeven worden. Welk voorwerp u ook kiest, deze workshop in Delft staat garant voor een rustgevende en creatieve tijd met natuurlijk een schitterend aandenken voor thuis. Zo kunt u een spiegel of een leuk doosje beplakken met de mozaïek steentjes. Door middel van speciale lijm, een hamer, een tang en metsel zult u een schitterend eindresultaat maken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop mozaïek maken combineren?

Uiteraard kan de workshop mozaïek maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop mozaïek maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu