Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Muzikale workshops

Muzikale workshops; test het ritmegevoel van u en uw collega’s in muzikaal Delft! Wij bieden de leukste workshops aan op muzikaal gebied. Gooi de heupen los tijdens een workshop salsa dansen of schrijf uw eigen bedrijfslied. Geen workshop is voor ons te gek. Al onze workshops worden begeleid door enthousiaste instructeurs.

Muzikale workshops

Muzikale workshops Delft; lekker trommelen tijdens de workshop Rhythm on Trash of meezingen met de leukste smartlappen. U vindt bij ons altijd de juiste workshop voor uw gezelschap. In het menu links vindt u een overzicht van onze leuke, ritmische en swingende workshops. Staat de workshop van uw voorkeur er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 085-25 00 655. Zij kunnen u vast verder helpen!

Voor alle muzikale workshops in Delft geldt een minimale deelname van 15 personen! Een compleet overzicht van onze muzikale workshops kunt u vinden op www.workshopteam.nl

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu