Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Samba percussie

Workshop samba percussie Delft; tijdens de samba percussie van Hèt EvenementenTeam staat muziek maken centraal. Gedurende de muzikale workshop gaat u onder begeleiding van een instructeur samen met de andere deelnemers muziek maken. Iedereen heeft de beschikking tot een eigen instrument.

Ervaar wat een percussie workshop kan betekenen voor de spirit van uw team. U zult versteld staan van het eindresultaat die u samen te weeg brengt tijdens de workshop percussie. De instructeur leert u de basisvormen van de samba percussie. Door gezamenlijk de instrumenten te bespelen zult u merken dat de groep een band met elkaar krijgt. Een ideale workshop als teambuildingsactiviteit.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop samba percussie combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop samba percussie gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop samba percussie geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu