Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Schermen

Workshop schermen Delft; net als in de film van Zorro, waarbij de drie musketiers spannende gevechten aangaan, gaat u tijdens de workshop Schermen van Hèt EvenementenTeam de strijd aan tijdens een ouderwets duel! Tijdens deze actieve workshop in Delft leert u de elementaire aanval- en verdedigingstechnieken van deze toch wel bijzondere sport. Combineer actie, reactie, spanning en ontlading tijdens deze actieve workshop.

U leert duelleren onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur. De instructeur zal de workshop op een luchtige manier aan u leren. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding. Daag uw collega uit voor een potje schermen. Wint u het duel van uw collega?

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop schermen combineren?

Uiteraard kan de workshop schermen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop schermen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu