Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen zingen

Workshop smartlappen zingen Delft; tijdens de workshop smartlappen zingen zult u samen met uw collega’s uit volle borst meezingen. Onder begeleiding van een muzikant zullen er verschillende bekende smartlappen de revue passeren.

Zing mee met onder andere liedjes van André Hazes of Frans Bauer. Uiteraard zijn er boekjes aanwezig waar alle songteksten staan genoteerd. De workshop zal beginnen met het opwarmen van de stembanden. Daarna kan er uit volle vorst meegezongen worden. Het geeft niet als u niet zo goed kunt zingen. In het begin zal het even wennen zijn om met uw collega’s te zingen maar al snel zingt iedereen uit volle borst mee.

Tip: Een leuke teambuidling activiteit is het schrijven van een eigen smartlap. U krijgt dan tijdens de workshop smartlappen zingen van Hèt EvenementenTeam ook de gelegenheid uw eigen smartlap te schrijven. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop smartlappen zingen combineren?

Uiteraard kan de workshop smartlappen zingen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu