Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Workshop Tai Chi Delft; Tai Chi is een Chinese bewegingskunst die al honderden jaren bestaat. Tijdens de workshop zult u met kleine inspanning een maximale resultaten bereiken. Balans en ontspanning staan centraal tijdens deze workshop. Voel de balans tussen lichaam en geest.

U kunt volledig ontspannen door verschillende oefeningen en technieken toe te passen. Zo zullen er meditatieoefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden tijdens dit teamuitje in Delft. Leer uw lichaam op een hele andere manier kennen. Verleg uw grenzen en laat uw lichaam het werk doen. Deze workshop van Hèt EvenementenTeam is ideaal om de harmonie in de groep te versterken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Tai Chi combineren?

Uiteraard kan de workshop Tai Chi gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop Tai Chi geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu