Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Venetiaanse maskers versieren

Workshop Venetiaanse maskers versieren Delft; versier uw Venetiaanse masker zoals ze dat in Italië doen of maak geheel uw eigen ontwerp. Glitters, veren en mooie kleuren verf zijn de basisproducten voor de workshop.

Er zullen lintjes aanwezig zijn zodat u uw masker ook echt kunt dragen. De workshopbegeleider zal een uitleg geven over de technieken en materialen waarna u zelf aan de slag gaat. Er zullen verschillende mooie vormen maskers zijn waar u een keus uit kunt maken. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt na afloop uw Venetiaanse masker meteen meenemen en dragen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Venetiaans masker versieren combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop Venetiaans masker versieren gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Delft. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop Venetiaans masker versieren geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu