Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zelfverdediging

Workshop zelfverdediging Delft; actie, reactie conditie en techniek vormen de basis tijdens de workshop zelfverdediging in Delft. Tijdens de workshop maakt u kennis met de basisbeginselen van verschillende vechtsporten. Zo komen er elementen van kickboksen en Tae Bo naar voren.

Je leert hoe je een aanval allereerst kunt afweren of ontwijken, hoe je vervolgens de aanvaller onder controle kunt houden of anderszins kunt uitschakelen en hoe je jezelf kunt bevrijden als je wordt vastgegrepen. Een zeer leerzame workshop voor elke leeftijd. Een ervaren instructeur zal goed inspelen op de kwaliteiten van de doelgroep.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zelfverdediging combineren?

Uiteraard kan de workshop zelfverdediging gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop zelfverdediging geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu