Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zwaardvechten

Middeleeuws zwaardvechten Delft; interactie, concentratie en techniek komen allemaal voor tijdens deze unieke workshop middeleeuws zwaardvechten Delft. Onder begeleiding van een professionele instructeur zult u kennismaken met de basistechnieken en de veiligheidsregels van het middeleeuws zwaardvechten. Daarna zult u als een echte middeleeuwse ridder de strijd met elkaar aangaan.

Wie wint dit duel? Allereerst zal de groep de veiligheidsregels leren waarna men aan de slag gaat met de basistechnieken. Zodra iedereen een beetje geoefend heeft zal er een kleine wedstrijd in tweetallen gehouden worden. Moedig uw collega’s aan en aanschouw deze middeleeuwse vechtkunst. Tijdens de workshop zal er geen gebruik worden gemaakt van echte zwaarden. Men zal oefenen met speciale houten zwaarden.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Middeleeuws zwaardvechten combineren?

Uiteraard kan de workshop zwaardvechten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop zwaardvechten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu